Inkstai su bulvėmis ir raugintais agurkais receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Inkstai su bulvėmis ir raugintais agurkais


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

600-800 g inkstų,
100 g sviesto,
8-10 bulvės,
3 rauginti agurkai,
2 svogūnai,
1/2 stiklinės agurkų sūrymo,
1 stiklinė grietinės,
2 stiklinės mėsos sultinio,
druskos,
pipirų,
žalumynų.

GAMINIMAS:

Inkstus perpjaukite pusiau, užpilkite šaltu vandeniu ir mirkykite 2-3 val., keisdami vandenį. Po to sudėkite juos į puodą, užpilkite šaltu vandeniu (3 l) ir laukite, kol užvirs. Tuomet nuovirą nupilkite, vėl pripilkite švaraus vandens ir vėl užvirkite. Šį nuovirą dar kartą nupilkite, įpilkite švaraus vandens ir virkite.

Išvirtus inkstus supjaustykite griežinėliais. Į gilią keptuvę suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir pakepkite svieste, ant viršaus sudėkite inkstų griežinėlius ir, juos apversdami, kiek apkepkite. Į keptuvę įpilkite agurkų sūrymo, uždenkite dangčiu ir troškinkite 15-20 min.

Tuomet supilkite 2 stiklines mėsos sultinio, suberkite šiaudeliais supjaustytas bulves, raugintų agurkų skridinėlius. Įdėkite, jei reikia, druskos, pipirų ir troškinkite. Baigiant troškintis, įpilkite stiklinę grietinės ir pakaitinkite iki užvirimo. Papuoškite smulkiai kapotais krapais arba petražolėmis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668