Užgavėnių blynų tortas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Užgavėnių blynų tortas


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
750 ml pieno,
350 g miltų,
3 šaukštelių mielių,
1 šaukšto cukraus,
3 kiaušinių,
100 g sviesto,
druskos pagal skonį.

Į d a r u i:
1 skardinės kondensuoto pieno ("Rududu"),
100 g riešutų.


GAMINIMAS:

Į šiek tiek pašildytą pieną suberkite mieles ir cukrų. Tuomet suberkite miltus, išmaišykite ir palikite tešlą šiltoje vietoje kilti. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Trynius ištrinkite su sviestu, baltymus padėkite į šaldytuvą. Trynių masę įmaišykite į pakilusią tešlą ir dar palikite kilti.

Išplakite baltymus ir įmaišykite į tešlą. Jei tešla per tiršta, įpilkite pieno arba vandens. Kepkite lietinius įkaitintoje riebalais pateptoje keptuvėje. Įdarui sutirštintą pieną sumaišykite su smulkintais riešutais. Tepkite blynelius įdaru ir dėkite vieną ant kito. Tortą papuoškite riešutais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668