Tiršta sriuba su kalakutiena ir pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tiršta sriuba su kalakutiena ir pievagrybiais


INGREDIENTAI:

600 g kalakutienos šlaunelių filė,
2 raudoni svogūnai,
skiltelė česnako,
0,5 kg morkų,
200 g pievagrybių,
2 šaukštai augalinio aliejaus,
šaukštelis džiovintų čiobrelių,
0,5 l sultinio,
2 šaukštai pomidorų padažo,
100 ml grietinėlės,
druskos,
maltų juodųjų pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Švarius svogūną ir česnaką supjaustykite. Švarius ir nuvalytus pievagrybius ir morkas supjaustykite. Kalakuto filė supjaustykite kubeliais. Troškinkti skirtame puode įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite mėsą, pagardinkite prieskoniais ir išimkite. Likusiuose riebaluose pakepinkite svogūną ir česnaką, įdėkite čiobrelių.

Tada įdėkite grybus ir troškinkite, kol išgaruos skystis. Įdėkite morkas ir mėsą, įpilkite sultinį. Pagardinkite prieskoniais ir troškinkite valandą. Įpilkite grietinėlę, įdėkite pomidorų padažo, maišant virkite 3 min. Pagardinkite druska ir pipirais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668