Itališka užkandėlė su baklažanais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališka užkandėlė su baklažanais


INGREDIENTAI:

Baklažanas,
pusė saldžiosios paprikos,
sunokęs pomidoras,
pusė raudonojo svogūno,
šviežių raudonėlių,
bazilikų ir
petražolių,
šaukštas alyvuogių aliejaus,
šaukštelis citrinų sulčių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Baklažanus supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska, po pusvalandžio nusausinkite popieriniu rankšluoščiu. Apkepkite iš abiejų pusių. Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir paprikas, atvėsinkite. Sudėkite pomidorus ir baklažanus.

Suberkite kapotas prieskonines žoleles, apšlakstykite aliejumi ir citrinų sultimis, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668