Kepenėlių blyneliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepenėlių blyneliai


INGREDIENTAI:

500 g kepenėlių (kiaulienos, jautienos arba paukštienos,
1-2 nedidelių svogūnų,
druskos,
pipirų,
grietinės.

T e š l a i:
miltų,
1-2 kiaušinių,
alaus.


GAMINIMAS:

Kepenėles išvirkite, sumalkite mėsmale. Paruoštą masę kartu su smulkintu svogūnu apkepkite keptuvėje šlakelyje aliejaus, įberkite druskos, pipirų. Iš miltų, kiaušinių ir alaus paruoškite grietinės tirštumo tešlą.

(Aluje yra mielių, todėl blyneliai bus purūs ir minkšti). Į tešlą įmaišykite kepenėlių masę. Jei reikia dar įberkite druskos arba prieskonių. Įkaitintame aliejuje kepkite nedidelius blynelius Patiekite su grietine. Vietoj alaus į tešlą galite pilti vandens.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668