200 g karštai rūkytos kiaulienos filė,
4 putpelių kiaušinių,
4 didelių virtų bulvių,
2 svogūnų,
3 šaukštų majonezo,
3 šaukštų grietinės,
2 šaukštelių garstyčių tyrės,
1 šaukšto citrinų sulčių,
3-4 šaukštų smulkintų svogūnų laiškų,
1 šaukštelio saldžiųjų paprikų miltelių,
po žiupsnelį druskos,
maltų baltųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Nuluptas bulves supjaustykite griežinėliais. Kiaušinius išvirkite, nulupkite ir perpjaukite išilgai pusiau. Mėsą supjaustykite šiaudeliais ir apkepkite keptuvėje, kad gražiai parustų. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Paruoškite padažą: sumaišykite majonezą, grietinę, citrinų sultis, garstyčias, druską, pipirus. Prieš patiekiant sumaišykite bulves su svogūnais, gausiai apšlakstykite padažu ir permaišykite. Viską padenkite kiaušiniais, mėsa, svogūnų laiškais, apibarstykite paprikų milteliais.