Kepsneliai su voveraičių padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepsneliai su voveraičių padažu


INGREDIENTAI:

600 g voveraičių,
4 jautienos gabaliukų,
50 g džiovintų pomidorų,
svogūno,
stiklinės grietinės,
3 šaukštų aliejaus,
šaukštelio miltų,
druskos,
pipirų,
čiobrelių.


GAMINIMAS:

Grybus nuvalykite ir nuplaukite. Svogūną smulkiai supjaustykite ir kartu su grybais pakepinkite įkaitintame šlakelyje aliejaus, po to supilkite grietinę. Mėsą lengvai išmuškite, pabarstykite druska, pipirais bei miltais.

Paruoštus gabaliukus pakepinkite likusiame aliejuje. Po to sudėkite prie grybų ir kartu troškinkite 35 min. Baigiant troškinti sudėkite supjaustytus pomidorus ir čiobrelius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668