3 pokelių krabų lazdelių po 125 g,
1 stiklinės aliejaus,
1/2 stiklinės miltų,
1/2 stiklinės pieno arba vandens,
3 kiaušinių,
1 šaukštelio kapotų petražolių,
šaukšto citrinos sulčių,
maltų raudonųjų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Sumaišykite druską, pipirus, šaukštelį aliejaus, žalumynus, citrinos sultis. Šiuo mišiniu įtrinkite krabų lazdeles ir padėkite į šaldytuvą 15-20 minučių marinuotis. Tešlai sumaišykite miltus, šiltą pieną, kiaušinių trynius. Prieš kepant įmaišykite išplaktus atvėsintus kiaušinių baltymus.
Krabų lazdeles supjaustykite gabaliukais, merkite į tešlą ir kepkite įkaitintame aliejuje 2-3 min., kol susidarys auksinė plutelė. Galite patiekti su majonezu, marinuotais agurkėliais, citrinos griežinėliais ir petražolėmis.