125 g sviesto,
150 g rudojo cukraus,
1 kiaušinio,
kelių lašų vanilės esencijos,
150 g miltų,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
100 g baltojo šokolado,
50 g šviežių arba džiovintų spanguolių.
GAMINIMAS:
Inde plakikliu ar mediniu šaukštu sviestą ir cukrų išsukite iki purios baltos masės. Po to įmuškite kiaušinį, įlašinkite vanilės esencijos ir išmaišykite. Suberkite miltus, kepimo miltelius, kapotą šokoladą, spanguoles, įpilkite 2 šaukštus vandens.
Viską išsukite iki vientisos masės. Tešlą kabinkite šaukštu ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos - palikite tarpelius sausainiams iškilti. Juos pašaukite į 200 laipsnių orkaitę, kepkite 15-20 min. Atvėsinkite.