Braškių ir serbentų marmeladas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braškių ir serbentų marmeladas


INGREDIENTAI:

1 kg braškių,
1 kg cukraus,
0,5 l serbentų.


GAMINIMAS:

Uogas nuplaukite ir nusausinkite, sutrinkite (atskirai). Braškes šiek tiek pavirkite. Tada suberkite cukrų, sukrėskite trintus serbentus ir virkite 25 minutes. Šiltą marmeladą sukrėskite į stiklainius.

Sterilizuokite juos 30 minučių. Su serbentais išvirtas marmeladas primena želė, nes šiose uogose yra daug pektino. Jo galite pasigaminti ir be serbentų - tik tada 1 kg uogų užteks 750 g cukraus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668