Juodųjų serbentų uogienė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Juodųjų serbentų uogienė


INGREDIENTAI:

1 kg juodųjų serbentų,
600 g cukraus,
2 šaukštelių cinamono,
1 šaukštelio maltų gvazdikėlių,
1 šaukštelio muskatų,
100 ml 5 proc. obuolių arba vyno acto.


GAMINIMAS:

Serbentus bei cukrų suberkite į storadugnį puodą ir virkite 15 min. Tada sudėkite prieskonius, supilkite vyno actą ir virkite dar 30 minučių. Kai išvirs, sukrėskite į stiklainius ir sandariai uždarykite.

Prieš dėdami uogienę į stiklainius, leiskite jai keliolika minučių "pailsėti" - uždenkite medžiaginiu rankšluoščiu, kad sugertų nereikalingą drėgmę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668