6 vištienos gabaliukų be kaulo (apie 900 g),
1 nedidelio raudonojo svogūno,
1,5 šaukšto alyvuogių aliejaus,
250 g pievagrybių,
2 šaukštų kario pastos,
400 ml kokosų pieno,
200 ml vištienos sultinio,
100 g datulių be kauliukų,
kelių šakelių čiobrelių (tinka ir džiovinti),
2 bananų,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Smulkintą svogūną 3 min. kepinkite keptuvėje, tada sudėkite į keturias dalis pjaustytus grybus ir kepkite 5 min. Sudėkite likusius produktus (išskyrus bananus): kubeliais pjaustytą vištieną, smulkintas datules, kario pastą, supilkite sultinį, kokosų pieną, pagardinkite druska, pipirais, čiobreliais ir troškinkite apie 15 min.
Tuomet sudėkite griežinėliais pjaustytus bananus ir patroškinkite 5 min. Papuoškite čiobrelių šakelėmis. Skanu su ryžiais.