Obuolių apkepėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių apkepėlė


INGREDIENTAI:

6 vidutinio dydžio obuoliai,
6 šaukštai cukraus,
šaukštelis cinamono,
pusė šaukštelio imbiero,
šaukštas sviesto.

T e š l a i:
2 šaukštai sviesto,
pusė stiklinės rudojo cukraus,
po pusę stiklinės miltų ir
avižinių dribsnių.


GAMINIMAS:

Nulupkite obuolius, pašalinkite sėklas, supjaustykite stambiomis riekelėmis arba kubeliais. Sudėkite į vienos porcijos sviestu pateptus kepimo indus, pabarstykite cukrumi, cinamonu ir imbieru. Dubenyje sumaišykite sviestą ir rudąjį cukrų, suberkite miltus ir avižinius dribsnius, patrinkite mišinį pirštais, kad dribsniai apsiveltų cukrumi ir miltais.

Apibarstykite juo obuolius, uždenkite indelius folija ir kepkite 10 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Nuimkite foliją ir kepkite dar maždaug 20 min., kol suminkštės obuoliai ir paviršius šiek tiek apskrus. Obuolių apkepėlę tiekite dar karštą arba atšaldytą. Prie karštos apkepėlės labai tinka vaniliniai ledai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668