0,5 kg viščiukų krūtinėlių,
2 šaukštai sojų padažo,
kiaušinis,
3 šaukštai miltų,
3 šaukštai krakmolo,
sauja anakardžių,
aliejaus.
P a d a ž u i:
3 skiltelės česnako,
šaukštelis tarkuoto imbiero,
2 apelsinai,
šaukštas krakmolo,
3-4 šaukštai rudojo cukraus,
5 šaukštai sojų padažo,
3 šaukštai ryžių acto,
ryšulėlis svogūnų laiškų.
GAMINIMAS:
Viščiukų krūtinėles supjaustykite kubeliais. Dubenyje suplakite kiaušinį, sudėkite vištieną, įmaišykite miltus, krakmolą ir sojų padažą, įpilkite šlakelį aliejaus. Gerai išmaišykite. Jei vištienos gabalėliai labai sulipę, įberkite šiek tiek daugiau krakmolo. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir dalimis iškepkite tešloje apvoliotą vištieną.
Kepkite, kol gabalėliai gražiai apskrus ir taps traškūs. Išgriebkite ir sudėkite į popieriniu rankšluoščiu išklotą lėkštę, kad nusivarvėtų riebalai. Paruoškite padažą. Apelsinus gerai nuplaukite. Nutarkuokite vieno apelsino žieveles. Išspauskite sultis. Krakmolą ištirpinkite 100 ml vandens. Įpilkite į keptuvę šlakelį aliejaus ir trumpai paskrudinkite išspaustą česnaką bei kapotus svogūnų laiškus.
Nelaukite, kol česnakas paruduos, nes apkars. Supilkite apelsinų sultis, sukrėskite tarkuotą imbierą ir apelsinų žieveles, įmaišykite cukrų, sojų padažą ir ryžių actą, galiausiai plona srovele supilkite krakmolą. Sudėkite skrudintą vištieną ir riešutus, išmaišykite. Tiekite su virtais ryžiais.