Aviečių ir saldžiųjų paprikų želė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aviečių ir saldžiųjų paprikų želė


INGREDIENTAI:

2 saldžiųjų paprikų,
2,5 šaukštelio želatinos,
50 g cukraus,
100 ml vandens,
200 g trintų aviečių,
10 ml aviečių acto.


GAMINIMAS:

Paprikas apkepkite iš visų pusių orkaitėje arba ant grotelių (turi paruduoti). Sudėkite į dubenį, uždenkite ir palikite pastovėti 10-15 min. Tada jas nulupkite, išpjaukite šerdis ir sutrinkite trintuvu. Želatiną ištirpinkite nedideliame kiekyje šalto vandens. Cukrų supilkite į vandenį ir užvirinkite.

Tada į jį sukrėskite želatiną. Nukelkite nuo ugnies, suberkite trintas avietes, paprikas ir supilkite actą. Gerai išmaišykite iki vientisos masės, supilkite į formeles ir įdėkite į šaldytuvą 6 valandoms, kad sustingtų. Želė galite patiekti drauge su triufeliais - jų skonis puikiai derės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668