Marinuoti agurkėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuoti agurkėliai


INGREDIENTAI:

3 ilgų agurkų plona odele,
0,5 stiklinės vandens,
2 stiklinių baltojo vyno arba obuolių acto,
3 šaukštų cukraus,
2 šaukštelių garstyčių grūdelių,
2 šaukštelių druskos,
1 raudonos saldžiosios paprikos.


GAMINIMAS:

Agurkus supjaustykite plonomis juostelėmis. Sudėkite sluoksniais į didelį dubenį, kiekvieną sluoksnį pabarstykite druska. Uždenkite ir palikite 8 valandas pastovėti. Paskui nuplaukite šaltu vandeniu, gerai nusausinkite. Į puodą supilkite actą, vandenį, suberkite cukrų, druską ir garstyčių grūdelius.

Kaitinkite, iki užvirs, maišydami, kad ištirptų cukrus. Tada sudėkite agurkus, vėl pakaitinkite, iki užvirs, ir nukelkite puodą nuo ugnies. Į sterilizuotus stiklainius sluoksniais dėkite agurkus ir plonomis juostelėmis supjaustytą papriką. Užpilkite marinatu (iki stiklainio viršaus). Taip marinuoti agurkai bus skanūs jau po 3,4 dienų. Tai didžiausias jų privalumas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668