Triušiena troškinta su morkomis ir svogūnais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušiena troškinta su morkomis ir svogūnais


INGREDIENTAI:

1 triušis (1,5 kg),
3 morkos,
3 svogūnai,
citrininių pipirų,
muskatų,
druskos,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Triušį supjaustykite gabalėliais, įtrinkite prieskoniais ir palaikykite keletą valandų. Keptuvėje su aliejumi pakepkite tarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninkite juos pipirais ir druska. Keptuvėje su aliejumi apkepkite ir triušio gabalėlius.

Tada sudėkite juos į puodą, ant viršaus suberkite morkas ir svogūnus, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite, kol mėsa suminkštės. Patiekite su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668