Triušienos vyniotinis receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušienos vyniotinis


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

1 triušis (apie 1,5 kg),
450 g rūkytos kiaulienos šoninės,
75 g sviesto,
čiobrelių,
pipių mišinio,
muskatų,
druskos.


GAMINIMAS:

Nupjaukite triušio kojas, o iš likusios dalies išimkite kaulus. Mėsą įtrinkite prieskoniais, vieną pusę patepkite sviestu. Susukite vyniotinį, perriškite jį ilgomis šoninės juostelėmis ir suvyniokite į foliją.

Paruoštą vyniotinį palaikykite 4-6 val., paskui kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 45 min. Tada foliją atidenkite, aplaistykite kepsnį susidariusiu skysčiu ir kepkite dar 15 min. Vyniotinį patiekite šaltą sų įvairiomis daržovėmis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668