400 ml neriebios grietinėlės,
100 g burnočių sėklų,
2 šaukštai cukraus,
saujelė razinų,
šaukštelis tarkuotų apelsinų žievelių,
šaukštelis cinamono,
žiupsnelis druskos.
GAMINIMAS:
Razinas nuplaukite, užpilkite karštu vandeniu, palikite išbrinkti. Nedideliame puode užvirinkite grietinėlę, suberkite burnočių sėklas, virkite ant silpnos ugnies maždaug 5 min.
Sudėkite nuvarvintas razinas, apelsinų žieveles ir cinamoną, šiek tiek pasūdykite, suberkite cukrų. Virkite 10-15 min., kol sėklos sugers visą skystį, nukaiskite nuo ugnies ir palikite pastovėti. Sukrėskite košę į dubenėlį, apibarstykite cinamonu, uždėkite griežinėlius pjaustyto banano.