Ryžių apkepas su kopūstais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ryžių apkepas su kopūstais


INGREDIENTAI:

150 g fermentinio sūrio,
100 g saulėgrąžų,
1 garbanotasis kopūstas,
2 stiklinės ryžių,
5 morkos,
1 stiklinė pieno,
3 kiaušiniai,
žiupsnelis tarkuotų muskatų,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Kopūsto lapus išskirstykite po vieną. Morkas nuskuskite, supjaustykite plonais šiaudeliais, sudėkite į verdantį sūdytą vandenį ir virkite 10 min. Morkas sukrėskite į elektrinio trintuvo indą, įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir sutrinkite. Pasūdytkite, pabarstykite pipirais ir maltais muskatais.

Ryžius išvirkite sūdytame vandenyje. Sūrį stambiai sutarkuokite. Molinį kepimo indą ištepkite aliejumi ir išklokite kopūstų lapais. Ant jų uždėkite sluoksnį ryžių. tada - morkų, dar sluoksnį ryžių ir vėl morkų. Paviršių pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir saulėgrąžomis. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668