150 g fermentinio sūrio,
100 g saulėgrąžų,
1 garbanotasis kopūstas,
2 stiklinės ryžių,
5 morkos,
1 stiklinė pieno,
3 kiaušiniai,
žiupsnelis tarkuotų muskatų,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Kopūsto lapus išskirstykite po vieną. Morkas nuskuskite, supjaustykite plonais šiaudeliais, sudėkite į verdantį sūdytą vandenį ir virkite 10 min. Morkas sukrėskite į elektrinio trintuvo indą, įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir sutrinkite. Pasūdytkite, pabarstykite pipirais ir maltais muskatais.
Ryžius išvirkite sūdytame vandenyje. Sūrį stambiai sutarkuokite. Molinį kepimo indą ištepkite aliejumi ir išklokite kopūstų lapais. Ant jų uždėkite sluoksnį ryžių. tada - morkų, dar sluoksnį ryžių ir vėl morkų. Paviršių pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir saulėgrąžomis. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20 min.