Petražolių padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Petražolių padažas


INGREDIENTAI:

1 mažo svogūno,
1 skiltelės česnako,
20 g sviesto,
1 didelio ryšelio petražolių,
3 šaukštų baravykų sultinio,
100 g riebios grietinės,
50 ml grietinėlės (20 proc. riebumo),
druskos.


GAMINIMAS:

Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite ir patroškinkite su sviestu 5 minutes. Kartu su petražolėmis sukrėskite į indą, įpilkite šilto sultinio ir viską gerai sutrinkite. Supilkite grietinę, grietinėlę, pasūdykite.

Šis padažas geriausiai dera prie salotų su žuvimis ir grybais. Jei norite tirštesnio ir sotesnio, kad galėtumėte mirkyti į jį daržoves, įdėkite 200 g per sietelį pertrintos grūdėtosios varškės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668