Aviečių padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aviečių padažas


INGREDIENTAI:

100 g aviečių,
40 ml baltojo vyno acto,
1 šaukšto cukraus,
200 ml aliejaus.


GAMINIMAS:

Avietes sutrinkite su cukrumi ir actu, tyrę, sukrėtę į tankų sietelį, pertrinkite, kad į padažą nepatektų aviečių sėklų. Supilkite aliejų. Labiausiai tinka lengvoms vasarinėms salotoms pagardinti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668