Nekaloringa obuolinė lazanija receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Nekaloringa obuolinė lazanija


INGREDIENTAI:

9 lazanijų lakštų,
2 šaukštelių sviesto ar aliejaus,
500 g liesos varškės,
200 g liesos grietinės,
1 pakelio vanilinio cukraus,
100 g (ar mažiau) cukraus,
750 g nuluptų obuolių,
70 g lazdynų riešutų,
po žiupsnelį maltų gvazdikėlių,
cinamono,
2 šaukštų šokolado drožlių,
1 pakelio vanilinio padažo miltelių.


GAMINIMAS:

Apvirkite lazanijų lakštus, nukoškite ir aptepkite riebalais. Varškę ištrinkite su grietine, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir padažo milteliais. Nuluptų obuolių ketvirčius apvirkite mažame vandens kiekyje su cinamonu, gvazdikėliais ir trupučiu cukraus. Jei obuoliai per saldūs, vandenį parūgštinkite citrinų sultimis.

Visa tai riebalais išteptoje formoje susluoksniuokite taip: varškės masė, trys lazanijų lakštai, obuoliai, vėl trys lazanijų lakštai, varškės masė, trys lazanijų lakštai ir varškės masė. Viršutinį varškės sluoksnį apibarsykite kapotais lazdynų riešutais. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 min. Patiekite pabarščius šokolado drožlėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668