500 g nuluptų obuolių be sėklų,
500 g minkštos varškės,
tarkuoto citrinos žievelės geltonio,
2 šaukštų romo,
50 g tirpinto sviesto,
žiupsnelio cinamono,
3 kiaušinių trynių,
2 pakelių vanilinio pudingo,
25 g manų kruopų,
4 g kepimo miltelių,
3 kiaušinių baltymų,
120 g cukraus miltelių,
50 g razinų.
GAMINIMAS:
Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius stambiai supjaustykite ir sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą (25x30). Dubenyje išmaišykite varškę, trynius, sviestą, romą, citrinos žieveles, manų kruopas, kepimo bei pudingo miltelių mišinį.
Standžiai išplakite baltymus su cukraus milteliais. Į varškės masę suberkite razinas, atsargiai įmaišykite baltymus. Gautą masę supilkite ant obuolių ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 30 min.