Obuolių ir vermišelių apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių ir vermišelių apkepas


INGREDIENTAI:

300 g smulkių makaronų (vermišelių),
600 g vandens,
500 g obuolių,
100 g cukraus,
2 kiaušinių,
80 g sviesto,
200 g grietinėlės,
žiupsnelio cinamono.


GAMINIMAS:

Sviestą gerai ištrinkite su cukrumi, įmuškite kiaušinius ir išmaišykite. Truputį pasūdytame vandenyje išvirkite vermišelius. Obuolius nulupkite, susmulkinkite ir pabarstykite cinamonu. Sumaišykite sviesto masę su vermišeliais bei obuoliais, sudėkite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668