Vaisinis ragučių apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vaisinis ragučių apkepas


INGREDIENTAI:

400 g makaronų (ragučių),
500 g džiovintų abrikosų,
1 obuolio,
1 stiklinės pieno,
2 kiaušinių ir
2 trynių,
3 šaukštų grietinės,
1 šaukšto sviesto,
100 g cukraus,
1 šaukštelio maltų džiūvėsėlių,
600 g konservuotų vaisių (abrikosų, kriaušių, persikų).


GAMINIMAS:

Į užvirintą pieno ir vandens mišinį įberkite truputį druskos, cukraus ir suberkite ragelius - makaronams išvirus skysčio nebeturėtų likti. Į atvėsusius makaronus sudėkite smulkiai supjaustytą obuolį, abrikosus, įmaišykite iki putų išplaktus kiaušinius.

Sukrėskite gautą masę į sviestu išteptą bei džiūvėsėliais pabarstytą kepimo indą. Gaminio viršų aptepkite kiaušinių trynių bei grietinės plakiniu, pasaldintu šaukšteliu cukraus ir kepkite iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Prieš patiekiant apkepą supjaustykite ir papuoškite konservuotų vaisių asorti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668