Įdaryti pievagrybiai ant pagaliukų receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdaryti pievagrybiai ant pagaliukų


INGREDIENTAI:

40 didesnių pievagrybių,
2 šaukštai kapotų petražolių,
400 g varškės,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
20 šoninės juostelių,
4 šaukštai augalinio aliejaus.


GAMINIMAS:

Grybus apšluostykite drėgna servetėle ir nupjaukite kotelius. Juos supjaustykite ir sumaišykite su varške bei kapotomis petražolėmis. Pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Pievagrybių kepurėles prikimškite paruošto įdaro. Šoninės juostelėmis apvyniokite pusę įdarytų kepurėlių.

Paruoštus pievagrybius pakaitomis (su šonine ir be jos) verkite ant medinių iešmelių. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite grybus iš visų pusių. Tam turėtų pakakti 10 minučių. Beje, į varškę galite dėti ir kitų kapotų žalumynų, česnakų, smulkiai supjaustytų agurkų, paprikų ar kaparėlių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668