Tuaregų arbata receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tuaregų arbata


INGREDIENTAI:

4 šaukšteliai žaliosios arbatos,
didelis ryšelis mėtų,
1/2 stiklinės cukraus.


GAMINIMAS:

Arbatžoles berkite į didelį arbatinuką, įpilkite 1/2 stiklinės praaušusio virinto vandens, 30 sekundžių jį palaikykite ir nupilkite. Sudėkite pirštais sumaigytus mėtų lapelius ir cukrų. Liekite keturias stiklines verdančio vandens ir uždenkite.

Palaikykite penkias minutes. Du kartus pilkite arbatą į puodelius ir atgal į arbatinuką, tada tiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668