Mėsos apkepas "Pintinėlė" receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mėsos apkepas "Pintinėlė"


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

1 kg kiaulienos kumpio,
1 morkos,
300 g saliero šaknies,
3 skiltelių česnako,
3 kiaušinių,
1 svogūno,
druskos,
pipirų,
aliejaus.

T e š l a i:
1 kiaušinio,
250 g sviesto,
pusės šaukštelio druskos,
500 g miltų.

GAMINIMAS:

Kiaulieną supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su smulkintu svogūnu bei česnako skiltelėmis, įberkite druskos, pipirų ir palaikykite 2-3 val. Morką ir salierą supjaustykite kubeliais ir apvirkite pasūdytame vandenyje. Atskirai pakepkite mėsą ir morkas su salierais.

Iš tešlai skirtų produktų paruoškite kapotą tešlą ir 2 val. laikykite ją šaldytuve. Tada iš tešlos iškočiokite du lakštus. Vieną jų dėkite į kepti skirto indo apačią, o kitą lakštą supjaustykite juostelėmis ir iš jų "išaukite" apkepo viršų.

Į skardą ant apatinio tešlos lakšto sudėkite įdarą, užpilkite jį plaktais kiaušiniais ir atsargiai uždėkite tešlos juostelių "audinį". Juostelių galai turėtų siekti apatinį tešlos sluoksnį. Akepo viršų patepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite 45-50 min. Prie šio patiekalo tinka pomidorų tyrės ir majonezo padažas.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668