Karšta aitrioji arbata receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karšta aitrioji arbata


INGREDIENTAI:

1 l karštos žaliosios arbatos,
1 pakelio karšto vyno prieskonių,
4 arb. šaukšteliai medaus,
1/2 šviežiai spaustos žaliosios citrinos sulčių.


GAMINIMAS:

Į taures sudėkite karšto vyno prieskonius ir užpilkite juos karšta arbata. Paskaninkite medumi ir, jei mėgstate, žaliosios ar paprastos citrinos sultimis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668