4 lašišų gabalėliai,
4 rūgštūs obuoliai,
8 maži svogūnai,
4 šviežios morkos,
šaukštas smulkintų svogūnų laiškų,
4 šaukštai kalvadoso,
4 šaukštai baltojo vyno,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
maltų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Obuolius supjaustykite didelėmis skiltelėmis, morkas - griežinėliais, svogūnus padalykite pusiau. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, penkias minutes pakepinkite morkas ir svogūnus. Imkite keturis lakštus folijos, į viršų užlenkite kraštus.
Ant kiekvieno dėkite morkų su svogūnais, tada - obuolių ir lašišas. Apibarstykite druska, pipirais, svogūnų laiškais, pašlakstykite kalvadosu ir vynu. Užspauskite folijos kraštus, kepsnius šaukite į 180 laipsnių orkaitę ir kepkite 45 minutes.