Jautienos ir grybų troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos ir grybų troškinys


INGREDIENTAI:

400 g jautienos,
2 morkų,
200 g mažų grybų,
4 skiltelių česnako,
2 šaukštų sojų padažo,
šviežio imbiero,
2 šaukštų kukurūzų krakmolo,
žiupsnelio svogūnų laiškų,
150 ml jautienos sultinio,
ryžių,
3 lašų aitriųjų pipirų padažo,
juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Supjaustykite mėsą 0,5 cm gabalėliais. Į dubenį supilkite sojų padažą, aitriųjų pipirų, imbierą ar juoduosius pipirus, kukurūzų krakmolą ir mėsos gabalėlius. Viską išmaišykite. Išilgai supjaustykite morkas. Grybus, jei dideli, perpjaukite per pusę. Supjaustykite svogūnų laiškus. Keptuvėje pakaitinkite šaukštą aliejaus, suberkite svogūnus, imbierą ir maišant kaitinkite keletą minučių.

Tada sudėkite morkas, grybus ir kepinkite, kol suminkštės. Išimkite daržoves ir sudėjus į lėkštę uždenkite, kad neatauštų. Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir pakepinkite mėsą, kol paruduos kraštai. Vėl sudėkite daržoves į keptuvę, supilkite sultinio mišinį ir užvirinkite. Patiekite karštą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668