200 g stambių avižinių dribsnių,
100 g migdolų,
50 g kokoso drožlių,
50 g moliūgų sėklų,
30 g sezamų sėklų,
50 g džiovintų bananų,
80 g razinų,
50 g sviesto,
2 šaukštai medaus,
2-3 šaukštai rudojo cukraus,
pusė šaukštelio cinamono.
GAMINIMAS:
Dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, migdolus, kokoso drožles, moliūgų sėklas ir sezamų sėklas. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sukrėskite medų, suberkite cukrų, įmaišykite 2 šaukštus vandens, maišant kaitinkite, kol ištirps cukraus kristalai, suberkite cinamoną.
Supilkite karštą mišinį ant birių produktų ir gerai išmaišykite mediniu šaukštu. Skardą išklokite kepimo popieriumi, tolygiai paskleiskite dribsnius ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite 20-30 minučių.
Kas 10 min. pamaišykite. Jei mišinys per greitai ims skrusti, sumažinkite ugnį. Palikite atvėsti, vis pamaišykite, suberkite bananus ir razinas. Laikykite sandariame stikliniame inde, valgykite su pienu, jogurtu, varške ar šviežiais vaisiais.