250 g sluoksniuotos tešlos,
3 aguročiai,
2 pomidorai,
šaukštelis džiovintų raudonėlių,
2 kiaušiniai,
150 ml grietinės,
maltų baltųjų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Tešlą iškočiokite į ploną apskritimą ir tieskite į 24 cm skersmens kepimo formą. Aguročius bei pomidorus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite griežinėliais. Daržoves lygiu sluoksniu išdėliokite ant tešlos: pomidorus viduryje, o aguročius iš kraštų. Apibarstykite raudonėliais. Kiaušinius išplakite, sukrėskite grietinę, įberkite druskos, pipirų ir likusius raudonėlius.
Viską išmaišykite ir šiuo mišiniu apliekite daržoves. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros, šaukite apkepą ir kepkite 20 minučių viduriniame lygmenyje. Kepinį praaušinkite, supjaustykite porcijomis, tiekite šiltą su pipirnių salotomis.