500 g anties krūtinėlės,
1 svogūno,
500 g pomidorų,
400 g raudonosios paprikos,
1 skiltelės česnako,
1,5 šaukšto sviesto,
1 šaukštelio miltų,
druskos.
GAMINIMAS:
Česnaką susmulkinkite. Papriką nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite šiaudeliais. Pomidorus nuplikykite ir nulupkite žievelę, supjaustykite skiltelėmis, išimkite sėklas. Mėsą nuplaukite ir supjaustykite kubeliais.
Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite su 1 šaukštu sviesto. Į sviestą sudėkite mėsą, pakepinkite nuolat maišant. Įpilkite pusę stiklinės vandens, įdėkite česnako ir troškinkite apie 45 minutes. Po to sudėkite papriką ir pomidorus, kartu troškinkite 15-20 minučių. Patiekite su ryžiais.