Itališkos karštosios salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališkos karštosios salotos


INGREDIENTAI:

6 raudoni vynuoginiai pomidorai,
6 geltoni pomidorai,
3 salierų stiebai,
česnako skiltelė,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 baklažanai,
saldžioji paprika,
ryšelis bazilikų,
30 g tarkuoto parmezano,
maltų baltųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Baklažanus susmulkinkite vynuoginių pomidorų dydžio gabalėliais. Geltonus pomidorus perrėžkite pusiau, salierų stiebus sukapokite griežinėliais. Papriką išvalykite ir supjaustykite nedideliais kvadratėliais. Aliejų pilkite į gilią, nepridegančią keptuvę ir pakaitinkite. Berkite smulkintus česnakus, pakepkite, kol jie pagels, ir išgriebkite.

Tada sudėkite baklažanus ir nuolat maišydami kepkite, kol apsitrauks rusva plutele. Sudėkite visas daržoves, nuolat maišant paskrudinkite dar tris minutes. Salotas paskaninkite druska, pipirais, sukrėskite į pašildytas lėkštes ar porcinius indelius, pabarstykite tarkuotu parmezanu ir smulkintais bazilikais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668