400 g žuvies filė,
5 g miltų,
300 g baltagūžio kopūsto,
40 g grybų,
1 svogūno,
40 g obuolių,
10 g pomidorų padažo,
krapų,
3 proc. acto,
druskos,
cukraus,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Žuvies filė supjaustykite porcijomis, įberkite druskos, pipirų, apvoliokite miltuose ir apkepkite aliejuje. Kopūstus supjaustykite šiaudeliais ir patroškinkite, įdėkite virtų grybų ir šiaudeliais pjaustyto svogūno.
Pabaigoje įberkite miltų, įdėkite tarkuoto obuolio ir pomidorų padažo. Pagardinkite druska, pipirais, įpilkite šlakelį acto ir išmaišykite. Žuvį dėkite ant kopūstų ir uždengus troškinkite 10 min. Papuoškite žalūmynais.