Lenkiškas troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lenkiškas troškinys


INGREDIENTAI:

400 g žuvies filė,
5 g miltų,
300 g baltagūžio kopūsto,
40 g grybų,
1 svogūno,
40 g obuolių,
10 g pomidorų padažo,
krapų,
3 proc. acto,
druskos,
cukraus,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Žuvies filė supjaustykite porcijomis, įberkite druskos, pipirų, apvoliokite miltuose ir apkepkite aliejuje. Kopūstus supjaustykite šiaudeliais ir patroškinkite, įdėkite virtų grybų ir šiaudeliais pjaustyto svogūno.

Pabaigoje įberkite miltų, įdėkite tarkuoto obuolio ir pomidorų padažo. Pagardinkite druska, pipirais, įpilkite šlakelį acto ir išmaišykite. Žuvį dėkite ant kopūstų ir uždengus troškinkite 10 min. Papuoškite žalūmynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668