Perlinių kruopų ir pupelių troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Perlinių kruopų ir pupelių troškinys


INGREDIENTAI:

250 g perlinių kruopų,
400 g virtų pupelių (gali būti konservuotos),
2 svogūnų,
200 g parūkytos dešros,
2 šaukštų sviesto,
po šaukštą garstyčių ir krienų,
stiklinės grietinės,
šaukštelio mairūnų,
druskos,
pipirų,
šaukšto aliejaus ir
2 šaukštų džiūvėsėlių kepimo indui ištepti ir pabarstyti.


GAMINIMAS:

Į puodą įpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite šaukštą sviesto, užvirinkite, suberkite kruopas ir virkite 20 min. Svogūnus smulkiai sukapokite ir pakepinkite su likusiu sviestu. Sudėkite pupeles, kubeliais pjaustytą dešrą, garstyčias, krienus.

Įberkite mairūnų, pipirų ir viską išmaišykite. Į karščiui atsparų indą, pateptą riebalais ir pabarstytą džiūvėsėliais, sluoksniais dėkite košę ir pupeles. Ant viršaus supilkite grietinę ir 15-20 min. kepkite įkaitintoje orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668