Serbentų šerbetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Serbentų šerbetas


INGREDIENTAI:

500 g juodųjų sebentų,
120 g cukraus miltelių,
120 ml vandens,
1/2 citrinos sulčių.


GAMINIMAS:

Uogas nuplaukite ir sumalkite į tyrę. Cukraus miltelius suberkite į vandenį, užvirinkite ir kelias minutes pavirus nukaiskite. Uogų tyrę, su minkštimu pertrintą per sietelį, sumaišykite su citrinų sultimis.

Į pravėsusį saldintą vandenį supilkite serbentų bei citrinų sulčių mišinį, suverskite į plokščiadugnę formą ir pastatykite šalti. Kai gaminys sustings, supjaustykite gabaliukais, išplakite plakikliu, kad gautumėte ledų masę, ir dar kartą sustingdykite. Patiekite vafliniuose indeliuose.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668