300 g lašišos filė,
200 g lukštentų tigrinių krevečių,
pakelis žaliųjų citrinų ir imbiero prieskonių marinuoti,
2 šaukštai aliejaus,
2 vidutinio dydžio morkos,
ketvirtadalis kininio kopūsto,
1 nori lakštas,
smulkintų šviežių kalendrų,
4 šaukštai sojų padažo.
GAMINIMAS:
Porcijos dydžio gabalais supjaustytą žuvį ir tigrines krevetes apliekite iš specialių prieskonių bei aliejaus paruoštu marinatu ir palikite 10 min., kad pasimarinuotų. Dėkite žuvį į nepridegantį karščiui atsparų kepimo indą ir iškepkite orkaitėje (galite kepti ir ant grotelių).
Marinuotas tigrines krevetes maišant paskrudinkite gerai įkaitintoje keptuvėje arba kepsninėje. Nurodytas daržoves ir n o r i lakštą supjaustykite labai plonomis juostelėmis ir tiekite su žuvimi bei krevetėmis, paskaninus kalendromis bei apšlakstykite sojų padažu.