Nicos salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Nicos salotos


INGREDIENTAI:

10 salotų lapų,
4 kiaušiniai,
4 kubeliais supjaustytos batono riekės,
250 g pusiau perpjautų šparaginių pupelių (gali būti šaldytos),
250 g pomidorų,
200 g konservuotų tunų,
3 ančiuvių filė,
raudona paprika,
šaukštas sūdytų kaparėlių,
50 g juodųjų alyvuogių be kauliukų,
50 g svogūnų laiškų,
šaukštas baltojo vyno acto,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 skiltelės česnako,
po šaukštą smulkintų peletrūnų ir
petražolių,
druskos,
pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros, pakepkite batono kubelius. Pasūdytame vandenyje išvirkite šparagines pupeles. Į dubenį dėkite supjaustytus pomidorus, papriką, alyvuoges, svogūnų laiškus. Nusausintą tuną bei ančiuvius susmulkinkite ir dėkite į dubenį. Taip pat įdėkite kaparėlius, šparagines pupeles.

Aliejų, actą, česnako skilteles, peletrūnus, petražoles, druską ir pipirus išsukite plakikliu ar šakute. Viską išmaišykite. Tiekiant kiekvieną lėkštę padenkite salotų lapais, ant viršaus dėkite sumaišytas salotas, papuoškite kiaušinių ketvertukais ir keptais skrebučiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668