Imbierinė arbata receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Imbierinė arbata


INGREDIENTAI:

100 g imbierų šaknų,
2 šaukštai medaus,
šaukštelis medaus krūmų arbatžolių,
1,5 l vandens,
pusės citrinos ir
apelsino sulčių,
šaukštelis nutarkuotų citrinos žievelių,
saujelė gvazdikėlių,
pusė greipfruto,
2 cinamonų lazdelės,
keli žvaigždiniai anyžiai.


GAMINIMAS:

Nuvalytas imbierų šaknis sutarkuokite. Su medaus krūmo arbatžolėmis ir nutarkuotomis citrinos žievelėmis sumeskite į gilų indą. Užplikykite verdančiu vandeniu. Į du dailios formos aukštus stiklinius puodelius išdalykite medų, supilkite išspaustas citrinos ir apelsino sultis.

Greipfrutą nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, supjaustykite vidutinio storio griežinėliais, į žievelę prismaigstykite gvazdikėlių. Po dvi skilteles įmeskite į kiekvieną stiklinaitę. Pravėsusią arbatą perkoškite, supilkite į paruoštus indus ir gerai išmaišykite. Įmeskite po žvaigždinį anyžių, puoškite cinamonų lazdele.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668