T e š l a i:
6 kiaušiniai,
apypilnis puodelis cukraus,
pakelis vanilinio cukraus,
1/3 puodelio kakavos miltelių,
miltelinio cukraus (papuošti).
K r e m u i:
2 puodeliai plakamosios grietinėlės,
po pusę puodelio miltelinio cukraus,
natūralios kakavos miltelių,
šaukštelis vanilinio cukraus.
GAMINIMAS:
Pirmiausia paruoškite kremą: elektriniu plakikliu iki standžių putų išplakite grietinėlę ir miltelinį cukrų, suberkite kakavą, vanilinį cukrų, viską gerai išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą, kad atšaltų. Viename dubenyje iki vientisumo išplakite kiaušinių trynius su puse puodelio cukraus, 1/3 puodelio kakavos miltelių ir vaniliniu cukrumi.
Kitame inde su likusiu cukrumi išplakite kiaušinių baltymus. Paruoštas mases atsargiai sumaišykite ir krėskite į kepimo popieriumi ištiestą ir milteliniu cukrumi pabarstytą nedidelę stačiakampę kepimo skardą. Kepkite apie 15 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Išverskite ant ruduoju cukrumi pabarstyto rankšluoščio, susukite ir palikite, kad atvėstų. Atvėsusią tešlą išvyniokite, aptepkite grietinėlės kremu ir susukite kaip vyniotinį. Tiekite supjaustytą su žvaigždiniais anyžiais ir rudojo cukraus kruopelėmis.