1 morkos,
1 poro,
1 šaukšto sviesto,
150 g konservuotų kukurūzų,
3 kiaušinių,
druskos,
100 g miltų,
1/2 šaukštelio kepimo miltelių,
žiupsnelio cukraus,
250 g varškės,
30 g lydyto sviesto,
1 nedidelio svogūno,
150 g grietinės,
200 g grietinėlės,
ryšelio salotų,
petražolių,
prieskonių.
GAMINIMAS:
Daržoves nuvalykite. Morką ir porą supjaustykite smulkiai ir 1 min. troškinkite su sviestu. Nupilkite nuo kukurūzų skystį. Baltymus atskirkite nuo trynių. Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos. Sumaišykite trynius, miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų ir varškę.
Atsargiai įmaišykite daržoves ir išplaktus baltymus. Keptuvėje įkaitinkite lydytą sviestą, iškepkite sklindžius ir padėkite į 120 laipsnių orkaitę. Svogūną labai smulkiai supjaustykite, sutrinkite, sumaišykite su grietine, grietinėle, smulkintais salotų lapais ir petražolėmis. Padažą pagardinkite druska ir prieskoniais.