500 g špinatų,
2 svogūnų,
aliejaus,
2 šaukštų kokosų drožlių,
1 šaukštelio paprikų miltelių,
1 šaukšto smulkintų kalendrų sėklų,
šaukšto ciberžolių,
1 šaukšto kmynų,
2 česnako skiltelių,
2 šaukštų citrinų sulčių.
GAMINIMAS:
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol svogūnai pasidarys auksiniai. Kokosų drožles, paprikų miltelius, kalendrų sėklas, ciberžoles, kmynus suberkite ant svogūnų, gerai išmaišykite ir palikite ant silpnos ugnies 1-2 min.
Sudėkite išspaustą česnaką ir įpilkite kelis šaukštus vandens - turi būti padažo tirštumo. Tuomet į keptuvę sudėkite špinatus ir uždenkite dangčiu. Po kelių minučių špinatai suminkštės, tuomet viską gerai išmaišykite, apšlakstykite citrinų sultimis ir patiekite.