Migdoliniai upėtakiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Migdoliniai upėtakiai


INGREDIENTAI:

2 upėtakiai,
truputis druskos,
žuvų prieskonių,
3 šaukštai miltų,
1 kiaušinis,
80 g migdolų plokštelių,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Nuvalytus upėtakius pabarstykite druska bei prieskoniais ir 1 val. laikykite šaltai. Tada žuvis pavoliokite miltuose, kiaušinio ir prieskonių mišinyje, migdolų plokštelėse ir kepkite įkaitusiame aliejuje ant nedidelės ugnies.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668