Marinuotos keptos silkės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuotos keptos silkės


INGREDIENTAI:

4 silkės (be galvų),
truputis miltų,
aliejaus.

M a r i n a t u i:
0,5 l vandens,
75 ml 9 proc. acto,
3 griežinėliais supjaustytos morkos,
2 griežinėliais supjaustyti svogūnai,
2 šaukštai cukraus,
1 arb. šaukštelis druskos,
gvazdikėlių,
laurų lapų,
kvapiųjų pipirų,
kalendrų grūdelių.


GAMINIMAS:

Iš silkių pašalinkite kaulus, jas nulupkite, išilgai padalykite į keturias dalis. Silkių juosteles apvoliokite miltuose ir iškepkite aliejuje. Sudėkite į pailgą indą. Iš marinatui skirtų produktų išvirkite marinatą, atvėsinkite ir juo užpilkite silkes. Laikykite apie 12 val.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668