Totoriška lašiša receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Totoriška lašiša


INGREDIENTAI:

400 g sūdytos lašišos filė,
150 g šaltai rūkytos lašišos filė,
didesnis raudonasis svogūnas,
sauja šaldytų žaliųjų žirnelių,
2 šaukštai smulkintų svogūnų laiškų,
žalioji citrina,
šaukštas alyvuogių aliejaus,
šaukštas balzaminio acto,
2 saujelės šviežių gražgarsčių,
pagal skonį druskos,
cukraus,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Atšaldytus žirnelius nusausinkite popieriniu rankšluoščiu. Abiejų rūšių lašišą supjaustykite smulkiais kubeliais, sudėkite į dubenį ir apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis. Suberkite žirnelius, smulkintus raudonuosius svogūnus, supilkite balzaminį actą, aliejų, pagal skonį įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų, cukraus ir atsargiai išmaišykite.

Į apvalų dubenį sudėkite gražgarstes. Ant viršaus sukrėskite lašišos masę, kiek paspauskite šaukštu ir gražiai išlyginkite. Uždenkite dubenį plietileno plėvele ir porai valandų padėkite į šaldytuvą. Tiekite su balta duona.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668