Vyniotinis su braškėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vyniotinis su braškėmis


INGREDIENTAI:

6 kiaušinių,
150 g cukraus,
80 g miltų,
20 g krakmolo,
10 g želatinos,
200 g braškių,
1 šaukšto citrinų sulčių,
250 ml grietinėlės,
cukraus pudros ir
kakavos miltelių papuošimui.


GAMINIMAS:

Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių ir suplakite su 50 g cukraus. Trynius išplakite su 50 g cukraus ir 1 šaukštu karšto vandens. Į trynių masę sukrėskite baltymų masę, suberkite miltus, krakmolą. Viską išmaišykite. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite paruoštą masę, išlyginkite ir pašaukite į 200 laipsnių orkaitę 10 min.

Popierinį rankšluostį pabarstykite cukraus pudra ir perdėkite ant jo iškepusį biskvitą. Kepimo popierių truputį sudrėkinkite ir atsargiai nuimkite. Biskvitą kartu su rankšluoščiu suvyniokite į vyniotinį ir gerai atvėsinkite. Želatiną užmerkite. Braškes supjaustykite. 150 g uogų sumaišykite su 30 g cukraus, citrinų sultimis ir sutrinkite į tyrę.

Ją užkaitinkite ir joje ištirpinkite želatiną. Kai masė pradės stingti, išplakite grietinėlę ir įmaišykite į tyrę. Biskvitą atsargiai išvyniokite, aptepkite braškių kremu ir vėl suvyniokite. Padėkite į šaldytuvą 2 val. Papuoškite cukraus pudra ir kakavos milteliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668