60 g miltų,
100 ml pieno,
2 kiaušinių,
2 pakelių vanilinio cukraus,
druskos,
1 šaukšto lydyto sviesto,
100 g baltojo šokolado,
1 banano,
3 šaukštų citrinų sulčių,
250 g braškių,
250 ml grietinėlės,
grietinėlės standiklio,
cukraus pudros.
GAMINIMAS:
Miltus sumaišykite su pienu, 2 kiaušiniais, 1 pakeliu vanilinio cukraus ir druska. Palikite 30 min. Tuomet keptuvėje su trupučiu sviesto iškepkite 4-6 blynelius. Baltąjį šokoladą ištirpinkite. Bananą supjaustykite gabaliukais ir sutrinkite elektriniu smulkintuvu iki tyrės kartu su citrinų sultimis. 2 kiaušinius išplakite su pakeliu vanilinio cukraus.
Įdėkite šokoladą ir bananų tyrę. Uogas supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į masę, supilkite grietinėlę, viską išplakite. Kekso formą išklokite maistine plėvele, suklokite pusę blynelių. Ant jų sukrėskite paruoštą masę, ant viršaus suklokite likusius blynelius. Parfė padėkite į šaldymo kamerą 6 val. Tuomet supjaustykite gabaliukais ir apibarstykite cukraus pudra.